Jun 3

Admium aandeelhouder in Shareforce

Shareforce is een outscourcingbedrijf in Roemenie waar Admium aandeelhouder van is. Vandaag 3 juni wordt het kantoor officieel geopend. Dit gebeurt op het kantoor van Multiscope in Den Bosch. Via een live verbinding met Iasi zullen de feestelijkheden gedeeld worden.

Het onderscheidende van Shareforce ten opzichte van andere outscourcing bedrijven is dat er een dedicated Nederlands projectmanagement op zit dat Roemeens IT talent aanstuurt. Zij begeleiden het project naar de opdrachtgevers gewoon in het Nederlands. Dit zorgt ook voor een Nederlandse werkcultuur bij de medewerkers in Roemenië.

Lees meer over Shareforce op www.shareforce.eu

Waarom is Admium in dit avontuur gestapt?

Admium heeft vorig jaar een enorme groei van personeel gehad. Van 7 fte naar 17 fte. Zo’n groeipad gaat met de nodige hobbels gepaard. De kosten gaan ook altijd voor de baten uit. Dus wat je probeert is om je productiecapaciteit optimaal in te vullen om een goed rendement te draaien. Je probeert dit wel flexibel in te vullen maar je zit toch ook vast in je lopende afspraken. Vorige jaar moesten we twee opdrachten tussen de achthonderd en twaalfhonderd uur aan ons voorbij laten gaan, want ze moesten snel opgeleverd worden. Helaas lukte dat niet met de toenmalige planning. Dat doet pijn als ondernemer en je gaat dan zoeken naar een oplossing.

Via Twitter kwam ik in contact met @jkivit. Hij twitterde dat hij naar investeerders zocht voor een outscource bedrijf, maar ook naar potentiële klanten. Hier reageerde ik op en al snel was er een afspraak in reallife gepland. Het klikte goed tussen de personen en bedrijven en we zaten op één lijn met de visie. Shareforce leek ons een goede investering, een avontuur met interessante aandeelhouders een avontuur met veel potentie. We hebben met succes de eerste projecten met elkaar afgerond. Ik heb zin in de opening vanavond.

De aandeelhouders:
Multiscope

CDF Holding

Tera.nl

Admium

Fotoimpressie:
Flickr.com

4 reacties to “Admium aandeelhouder in Shareforce”

  • Gefeliciteerd, heer JH! Vanaf het moment dat ik van ShareForce hoorde zag ik er de kracht al van in. Goed te zien dat het nu de kinderschoenen verruilt voor volwassen bergschoenen. Klimmen maar!

  • Van Harte JHB! May de “force” be with you!

  • Nice blogposting 🙂 !

  • Jan-Henk, Peter,

    Gefeliciteerd met de officiele opening van Shareforce.
    Leuk initiatief.

    Remko

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten