Jan 22

Publiceren werkt – ‘Niemand houdt van jouw product”

Tijdens mijn presentaties probeer ik vooral iedereen aan het publiceren te krijgen. Met publiceren kun je verhalen vertellen, niet alleen over je product maar over oplossingen. Met publiceren val je op en kun je verbinding leggen. Het opvallen bij anderen is mij overkomen. Ik mocht een stuk schrijven in de nieuwsbrief van Vendicum het bedrijf van Jan-Willem Seip, hij helpt ondernemers en verkopers aan nieuwe opdrachten. Deze nieuwsbrief gaat naar 2.500 ondernemers. Mooie promotie!

Dit was mijn bijdrage in 250 woorden

Niemand houdt van jouw product of dienst.

Ook B2B inkopers zoeken op internet
Vandaag de dag doen consumenten en B2B inkopers eerst onderzoek op internet alvorens ze contact zoeken met de verkopende partij. Dit betekent dat men op zoek is naar informatie. Ze zoeken naar informatie zodat ze een goede, afgewogen en bewuste keus kunnen maken om een product of dienst aan te schaffen.

Je bent wat je publiceert
Wat een kans! Je doelgroep zoekt. Dus kunnen ze je vinden. Alleen ben je wat je publiceert en niet meer. Ze zien wat jij ze zegt. Kijk daar eens naar. Help jij je doelgroep wel verder met hun zoektocht of pitch je net als vele anderen continue je eigen product of dienst? Daar zoeken ze niet naar, ze houden niet van jouw product of dienst zoals jij ervan houdt. Ze willen een oplossing, ze willen verder geholpen worden in hun leven of werk, ze zoeken hiervoor naar waardevolle informatie.

Contentmarketingplan als basis voor online succes!
Kun je meer vertellen dan alleen de voordelen van je product of dienst? Met een goed contentmarketingplan lukt dit. Luister, publiceer, deel kennis en bied je hulp aan, niet eenmalig maar volgens een vast stramien en de juiste relevantie. Zo groeien grote en kleine bedrijven naar thoughtleadership, de erkende kennishouder, in hun branche. Je resultaten binnen Google en Sociale Media zullen dan een bijdrage gaan leveren aan je bedrijfsdoelstellingen.

1 reactie to “Publiceren werkt – ‘Niemand houdt van jouw product””

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten