Feb 4

Marketing Pioneers 2011 Kennis en inspiratie opsnuiven

Af en toe moet je eens naar buiten, weg van de monitor, weg van de blogs, twitter en vakbladen, gewoon lekker naar buiten voor een frisse neus. Zo moet je ook af en toe eens naar een seminar, niet zo’n saaie maar een inspirerende. Eentje waar je gewoon gaat zitten en het op je af laat komen. Kennis kan je overal vandaan halen maar inspiratie krijg je door mensen, mensen die iets moois hebben neergezet, mensen die verwonderen en energie opwekken.

Marketing Pioneers is zo’n event dat je niet wilt missen. Dit jaar was het alweer de derde keer dat Multiscope het organiseerde. Het was een programma vol inspiratie. Guy Kawasaki was de keynote-spreker, een spreker die het publiek beetpakt en niet meer loslaat.  Van Groupon had ik veel verwacht maar presenteren is een kunst blijkt.

Het is de moeite waard om de presentaties te bekijken. Vooral die van Lay’s, want de cijfers van de co-creatie actie “Maak de Smaak” zijn verbluffend. Ze hadden 678.628 inzendingen!

Multiscope bedankt voor de organisatie en inspiratie!

Enkele foto’s van Flickr:

MarketingPioneers2011-IMG_1877

MarketingPioneers2011-MP2011-6691

MarketingPioneers2011-IMG_2041

MarketingPioneers2011-MP2011-6871

3 reacties to “Marketing Pioneers 2011 Kennis en inspiratie opsnuiven”

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten