Sep 8

David Meerman Scott op Content Marketing World 2011

‘Content Marketing World’ is dit jaar voor het eerst en staat als een huis met keynote-speakers als David Meerman Scott, Kevin Smith and Sally Hogshead. De organisator is Joe Pulizzi, schrijver van het boek ‘Get Content -Get Customers’. In onderstaande video geeft Joe meer uitleg over het event

De ontwikkelingen op CMWorld 2011 volg ik op de voet via twitter. Je krijgt toch het gevoel dat je er een beetje bij bent. In mijn keepstream zie je tweets met quotes over de keynote van David Meerman Scott. Hij is schrijver van het boek “De nieuwe regels van social media”. Ik heb David zien presenteren op MarketingPioneers 2009, wat een power heeft die man, hij inspireert en schopt tegen de oude vormen van marketing.


 

 

2 reacties to “David Meerman Scott op Content Marketing World 2011”

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten