Oct 30

Inspiratiesessie bij ‘Bureau voor Gebiedscommunicatie’

Bij Bureau voor Gebiedscommunicatie heb ik een inspiratiesessie over contentmarketing gegeven. De top 20 experts op dit gebied waren uitgenodigd. Ik heb ze meegenomen in de wondere wereld van contentmarkteting en socialemedia, ik heb geprobeerd hun ‘uitgevers-ogen’ te openen. Het gaat in zo’n sessie nooit over de tools maar juist over de strategie en hoe je met content aansluiting kunt krijgen bij je Buyer Persona. Los iets op voor ze, informeer en inspireer en laat je verkooppraatjes thuis. Slecht de muren van je patio en start met publiceren.

Lees hieronder de enthousiaste tweets op Storify:

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten