Feb 20

2012 “The Content Marketing Explosion”

Waarom starten zowel grote als kleine organisaties dit jaar met contentmarketing? Omdat dit mijns inziens de enige manier is om duurzame verbindingen met je doelgroepen op te bouwen.

De infographic onderaan mijn blog laat zien dat er dit jaar veel geïnvesteerd zal worden in contentmarketing. Dus laat het hoppen van campagne naar campagne los, dit is zooo 2011. En bouw aan je ‘Owned Media’ kanalen om ‘Earned Media’ te verdienen, bouw aan je ‘Social Proof’, want je bent wat Internet en Google over je zeggen. En wat zeggen ze over jou en je organisatie?

Video: Van ‘Paid Media’ naar ‘Earned Media’ via ‘Owned Media’, bouw aan je ‘Social Proof’

In je organisatie zit meer kennis en talent dan je denkt, dit potentieel kun je benutten door iedereen te laten ‘denken als een uitgever’. Hier heb je geen reclamebureau voor nodig. Die doen namelijk altijd alsof zij het wel even weten. Ze komen langs met mooie plaatjes en praatjes. Maar kijken ze wel in je patio naar de kennis, ervaring en inzichten die daar liggen? Benutten ze wel het menselijk potentieel in jouw organisatie? Het potentieel waarmee jij nog jaren veel plezier van kan en moet hebben. Want als iedereen in jouw organisatie denkt en handelt als een uitgever dan ben je bezig met contentmarketing en bouw je aan duurzame relaties met je verschillende buyerpersonas.

Video: Denk als een uitgever en stap uit je patio!

Ik heb eerder een blog geschreven over “Content is de brandstof voor je Online succes“.

Laat je inspireren door deze infographic van Blueglass.

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten