Mar 31

Gastcollege geven aan de HU

Dat ik dit nog een keer mocht mee maken, het geven van een gastcollege. Zelf ben ik een enorme drop-out en via allerlei omwegen ben ik terecht gekomen waar ik nu ben. En is dat succes of ben ik pas halverwege of ben ik nog niet eens op gang? Wat is succes? Het is mijn inziens ondefinieerbaar, het is afhankelijk van je opvoeding, van je eigen verwachtingen of erger nog de verwachtingen van anderen, en daarom is de definitie van succes voor iedereen anders. Dit heb ik in het eerste deel van het gastcollege bespreekbaar proberen te maken. Een impressie kun je hieronder zien:

Deel 2 van het gastcollege gaat over mijn verhaal. Hoe ik gevaren ben na mijn diensttijd. Hoe ik zonder ‘echte’ opleiding allemaal k-baantjes heb gehad. Hoe ik na het behalen van mijn NIMA diploma eindelijk een ‘echte’ baan had en binnen mijn proeftijd weer opgezegd had. Kortom ‘mijn verhaal’ kun je hieronder zien. Het is de werkelijkheid zoals ik deze nu zie.

Het nieuwe Admium verhaal is nog even gecensureerd, binnenkort komt de complete versie online 😉

Deel 3 was een college over contentmarketing met een aansluitende workshop.

Ik vond het heel leuk om dit gastcollege te geven. Het mooiste wat ik terug kreeg waren de reacties van de studenten, die toch in stilte en met aandacht hebben geluisterd naar ‘mijn verhaal’.

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten