Aug 30

Bezit is zooo 2008. Het gaat om toegang

Moet je je vandaag de dag nog wel richten op verkoop? Bij je doelgroep raakt het geld raakt op of men besteedt het aan andere zaken dan jouw product. Dan zit je daar mooi met al je producten, technologie, kennis en mensen in je mooie pand. Er wordt geen stuiver meer verdiend. Je kunt met de prijs gaan stunten of komen met andere manipulatieve acties maar daar ga je steeds minder door verdienen. Dit is korte termijn. Onderzoek andere businessmodellen. Duik in de wereld van sharing. Het gaat van bezit naar toegang. Dat kan ook in jouw business. Ga nu leren en ontdekken om straks de businessleader te zijn.

lees het blog:

BMW dieper in carsharing met apps – Emerce

Voor twaalf dollar per half uur en 32 dollarcent voor iedere extra minuut kunnen Amerikanen in San Francisco een auto huren. Drive Now heet de dienst die BMW samen met autoverhuurder Sixt oprichtte. De bedrijven rollen de dienst nu uit naar Amerika, nadat hij live ging in München, Berlijn en Düsseldorf.

 

See on Scoop.it – Business Inspiration

See on www.emerce.nl

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten