Aug 31

Restoring the Human in Humanity by Simon Sinek

Een zeer inspirerende passage uit de TEDx ‘Restoring the Human in Humanity’ van Simon Sinek.

‘According to him, we need handshake leadership, we need to have handshake conversations, handshake friends, handshake dialogues, handshake meetings. You name it. We just need to bring back the human spirit into all of the interactions we keep getting involved with. It’s eventually what makes us all more humans, with that rather strong sense of autonomy, decision power by lowering down the centre of gravity, co-ownership, co-responsibility, in short, smarter work. For everyone.

 

 

Hieronder tref je een interessant blog aan over dit onderwerp.

See on www.elsua.net

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten