Sep 5

20 Point Content Marketing Project Checklist | Heidi Cohen

Hou je contentmarketing op het spoor met deze checklist: Uitgeven is de nieuwe marketing. Dit betekent dat je op regelmatige basis unieke relevante content voor een je specifieke doelgroepen moet publiceren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit bereik je alleen met de juiste focus. Focus kun je aanbrengen door gebruik te maken van checklists. Heidi Cohen heeft een 20 punten checklist gemaakt voor je contentmarketing focus. Maak jij al slim gebruik van checklists?

De checklist tref je aan in dit blog van Heidi Cohen

See on heidicohen.com

 

 

 

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten