Sep 5

Peter Diamandis: Abundance is our future

De toekomst is beter dan je denkt. Dit is de ondertitel van het boek Abundance (overvloed). Het boek laat zien dat er op korte termijn veel gamechangers op vele gebieden komen. Binnen nu en 10 jaar is er schoon drinkwater en goedkope gezondheidzorg voor iedereen. Daarnaast is er op korte termijn duurzame energie in overvloed.

Het zijn geen fabels en het is geen tovenarij. Peter Diamandis geeft inzicht in wat er momenteel allemaal gebeurt op technologisch vlak en welke exponentiele groei er verwacht kan worden. Hij legt uit dat er grote leiders opstaan om dit voor elkaar te krijgen. Geen politieke leiders maar de tech-miljardairs, de mannen achter Google, Paypal, enz. Zij funden vele projecten.

Het geld is belangrijk maar de netwerksamenleving is nog veel belangrijker. De brains en inzichten van miljarden mensen zullen zorgen voor kennisdeling en waardoor de collectieve intelligentie exponentieel groeit.

‘The future is better than you think’


Bekijk Peter Diamandis zijn Ted Talk en ik zou zeggen lees zijn boek.

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten