Dec 1

Marco Borsatos’ inspirerende woorden tijdens The Voice of Holland

Marco Borsato tijdens tvoh

Vandaag keek ik de clips terug van The Voice of Holland. Lekker snel, alleen kijken wat je wilt en ondertussen wat anders doen. Tijdens het aardappelen schillen viel me ineens de mooie woorden van Marco Borsato op. Woorden die inspireren, woorden waarmee Marco zichzelf laat zien als betrokken en gepassioneerd mens, een oprecht mens met veel emotie en wijsheid.

Je voelt dat hij anderen wil helpen in hun groei en met hun ontdekkingstocht om hun talenten te laten schijnen.

Ivar
Is het foutloos? Nee. Maar het gaat mij er juist vooral om wat er wel is

Floortje
Technisch kan je het niet beter doen. Jouw emotiekraan druppelt en moet nu gaan stromen. Het lijkt wel of er een plekje in je hart zit waar jij alleen de sleutel van hebt. Ik wil je gevoel zien. Ik wil dat je geniet van het proces naar het succes want die is minstens net zo mooi als het succes zelf. Ik wil dat je geniet;, ‘I’ve been there’.

Sandra
Waar andere zangeressen uit deze competitie nog weleens willen  schilderen met dikke kwasten en felle kleuren heb jij allerlei pasteltinten op je pallet zitten waarmee je het liedje kleurt naar wat Sandra is en daardoor ben je nu al een grootmeester.

Barbara
Je hebt het lef om paden op te gaan die je nog niet gewend bent. Je bent op je gevoel gaan zitten, je hebt je kwetsbaarheid laten zien, daar komen we ook je onzekerheid tegen en dat is niet nodig. Je hebt het lef om je hart op het hakblok te leggen; Ga er maar wat van vinden, kijk maar in mijn hart, dit ben ik!
Het was niet perfect maar je wordt beloond voor je lef.

Het zijn woorden gericht op de kandidaten maar een ieder kan er wat aan hebben. Ik vond ze mooi en kon ze niet ongemoeid laten, ik wilde ze opschrijven en delen.

3 reacties to “Marco Borsatos’ inspirerende woorden tijdens The Voice of Holland”

 • Mooie woorden? Zeker! Alleen geloof ik het niet zo wanneer hij ze uitspreekt. Ze lijken niet uit zijn gevoel te komen. Alsof hij ze van tevoren opgezocht heeft en opgeschreven om ze later quasi spontaan er uit te gooien.
  Ik maak dat vaker mee. Dan hebben mensen hele mooie quotes, maar het past niet bij diegene. Ik maak mij hier zelf ook schuldig aan.
  Even een mooie quote googlen en onthouden kan iedereen,maar een mooie opmerking echt uit het hart is veel meer bijzonder.

 • Ik voel ze wel als oprecht. Ze passen bij de kandidaten waar hij over praat. Ik vind dat hij zijn coach zijn heel serieus neemt.
  Ik kijk voor hem naar TVOH. Heel inspirerend! Ook als je geen zanger bent kun je er wat mee.

 • Dank voor jullie reacties. Ik ben het met Jesse eens, Het is voelbaar echt. Het kan best dat hij van te voren de woorden heeft gezocht maar je moet het ook nog kunnen brengen. Zelf gebruik ik ook geregeld quotes van een ander om iets duidelijk te maken. Wel met bron vermelding natuurlijk 😉

  “Volg degene die de waarheid zoekt en wantrouw degene die de waarheid heeft” – Andre Gide
  😉

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten