Feb 21

Is dat gaaf! Je eigen artiest in huis.

Hoe lang zal het nog duren voordat we onze favoriete artiest gewoon in onze eigen huiskamer laten optreden?
3D Hologram Glennis Grace

KPN toont aan dat het wel erg dichtbij komt met hun ‘Tournee van de toekomst met Glennis Grace. Ze treedt op als 3D hologram, ze zingt een duet met haar 3D hologram en ze lost aan het eind gewoon op. Het ziet er super echt uit zo op beeld. Ik ben erg benieuwd hoe het er in het ‘echt’ uit ziet.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. In 2009 had Cisco de primeur. Met de glasvezelverbindingen gaat alles veel sneller en is er meer mogelijke. En het is allemaal nog maar het begin. Nog even en we hebben ons eigen artiest wel heel dichtbij.

2 reacties to “Is dat gaaf! Je eigen artiest in huis.”

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten