May 17

Help Amersfoort winnen voor het goede doel!

Help Amersfoort winnen!

Wellicht heb je er al iets van vernomen dat er een team uit Amersfoort mee doet met de actie ‘Lock me up’ van Stop Kindermisbruik. De Amersfoorters laten zich 12 uur opsluiten in een hok van 1 bij 2 meter  Zij willen aandacht vragen voor een groot probleem in India. Daar worden minderjarige meisjes vastgehouden in bordeelhokjes van 1 bij 2 meter. Hun leven is een hel! Het Amersfoort-team strijdt tegen zeven anderen steden om zoveel mogelijk geld in te zamelen om zo heel veel meisjes te kunnen bevrijden.

Ik ondersteun dit initiatief van harte. Amersfoort staat nu op de 3e plaats en ze hebben nog een zetje nodig. Help jij ook mee om Amersfoort te laten winnen?

Mijn eerste idee is een het water gevallen. Ik wilde een inspiratie-feestje geven om te vieren dat  ik zes jaar op Twitter zit en de ‘Lock me Up’  actie een mooie reden was om me in te zetten voor het goede doel. Maar de datum en de tijdspanne was iets te ambitieus.

JanhenkB 6 jaar op Twitter

Het weekend ga ik broeden op een nieuwe actie om Amersfoort te helpen winnen.

 

Peter Ros Lock me up actieSteun mijn compagnon Peter Ros alvast door te doneren

Hij laat zich dus 12 uur lang opsluiten en probeert hier zoveel mogelijk aandacht voor te vragen

 

1 reactie to “Help Amersfoort winnen voor het goede doel!”

  • Goed van je dat je hier aandacht aan geeft. Buiten dat de actie voor een bijzonder goed doel is, kunnen we hiermee natuurlijk Amersfoort ook weer zeer positief op de kaart zetten. Het is een mooi stukje Citymarketing en een bijzonder mooi item voor de weekvideo van de burgemeester. Dus Arie Lengkeek en Lucas Bolsius; doe er je voordeel mee!!!

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten