Jul 9

Wat een reacties tijdens de 2e Permanent Beta Dag

Dinsdag 2 juli 2013 stond het Ondernemers Plaza in Amersfoort geheel in het teken van de 2e Permanent Beta dag. Van 10-22 uur hebben vele sprekers de bezoekers meegenomen met verfrissende ideeën, een kijkje in de toekomst van de veranderende wereld. Het is een genot om zo’n dag te mogen faciliteren. Het organiseren van ontmoetingen en verbindingen is iets wat ik erg leuk vind. Hier leer ikzelf weer zoveel meer van en hierdoor krijg ik nieuwe inzichten of scherp ik die van mij weer wat aan. En uit de reacties op sociale media te lezen hebben veel bezoekers ook nieuwe inspiratie en inzichten gekregen. Bekijk de Storify die ik gemaakt heb:

Zelf heb ik ook een sessie gegeven; ‘Waarom Why gelukkiger maakt’

1 reactie to “Wat een reacties tijdens de 2e Permanent Beta Dag”

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten