Jul 11

Van Crowdfunding naar CrowdVonding op zoek naar Carafans

Dat zou toch wat zijn. Heb je een goed lopend bedrijf, je groeit, je maakt winst en je leeft je droom. Alleen gaat er in je privésituatie iets mis. Na al die jaren loopt je huwelijk op de klippen. Je ex blijkt geduldig te zijn maar wil op den duur toch zijn of haar geld zien uit je (jullie) bedrijf. En dat in een periode van crisis. Een periode waar banken er niet meer zijn om ondernemers te helpen. Het is dan mooi dat je leeft in periode van internet en sociale media. Dat er vrienden en betrokken ondernemers zijn die jouw willen helpen om dat ze je een fijn persoon vinden en dat ze vinden dat jouw unieke bedrijf niet mag verdwijnen. En ze bereiden op de achtergrond een unieke crowdfunding actie voor. Gewoon omdat het kan….

Camping zoekt Carafans

Dit overkwam Yvonne Boon, een super lieve vrouw, die met passie haar Pipo-camping de 3Akers runt op een uniek eiland in Noord-Holland. Ik heb haar ontmoet tijdens het Boost Your Business weekend, daar hebben we haar al geprobeerd te helpen met creativiteit. Toen dachten we nog dat de banken nog wel aan zouden haken. Maar nee hoor. Vanuit het ByB netwerk zijn er een aantal ondernemers opgestaan om haar te helpen. Via de facebookgroep “de Vrienden van Von’ is er op de achtergrond keihard gewerkt om het crowdfunding idee uit te werken. En vandaag 11 juli 2013 wordt de website en de actie gelanceerd. Mijn hoed neem ik af voor iedereen die er aan mee heeft gewerkt en speciaal voor Nel van de Berghut die de drijvende kracht achter het idee is.

Doe mee met de CrowdVonding actie en word Carafan!
450 Carafans gezocht

 

4 reacties to “Van Crowdfunding naar CrowdVonding op zoek naar Carafans”

  • Heel mooi dat jullie krachten bij elkaar hebben gebundeld om deze crowdfunding op te zetten, heel veel succes met het ophalen van genoeg geld om jou passievolle baan te kunnen behouden.

    Groeten en het Beste,

    Nick

  • Hoi Nick,

    Dank voor je reactie. We gaan Yvonne helpen, het gaat lukken!!

  • Mooi en respectvol geschreven, Jan-Henk!

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten