Via de CD-i naar een online marketing bureau

Ken je de CD-i speler nog? Zo ja, dan verraad je je leeftijd 😉

CD-i was mijn eerste aanraking met nieuwe media, de interactieve CD-speler van Philips. Na een aantal jaren bij Philips zag ik onbegrensde mogelijkheden van digitale interactie, het ondernemersbloed ging stromen en al snel voelde ik me niet thuis voelde in zo’n een grote organisatie. Na twee participaties te hebben gehad in CD-rom marketing en distributie bedrijven, zag ik de mogelijkheden van internet en samen met Peter Ros zette ik Admium op.

De start van Admium was in de vorige eeuw, in 1999. In die tijd heb ik Google, Youtube, sociale media en nog veel meer zien opkomen en het werd steeds duidelijker dat er verschuiving van de macht plaats vond. De consument kreeg de touwtjes in handen. Dit zorgt voor een hele andere marketing benadering. Door continue bij te leren via blogs en boeken, me laten inspireren op seminars en interessante gesprekken durf ik te zeggen dat de visie van Admium staat als een huis. In dit blog kun je hier alles over lezen.

“Contenmarketing de basis door online succes”

Meer over mijn werkleven kun je op LinkedIn lezen.

Wil je een keer sparren over contentmarketing of een keer een presentatie bijwonen? Mail me janhenk[at]admium.nl

Er staat nog meer over mij op www.admium.nl/janhenk

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten