Sep 6

Jarig in de off- en online wereld

Als je wakker wordt gemaakt door je kinderen met potten en pannen en het prachtige “lang zal hij leven” dan weet je dat er weer een jaar op zit. Leuke kado’s gehad van vrouw en kinderen. Als je dan na het ontbijt de computer opstart en je kijkt op Twitter en ziet de vele felicitatie dan voel je je extra jarig. Tegenwoordig ben je jarig in de off- en online wereld. Ik wil jullie de felicitaties op Twitter niet onthouden.

Allen erg bedankt!

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten