Nov 26

Video: Jan Rotmans op Permanent Beta Meetup #3

In mijn vorige blog over Permanent Beta schreef ik over de bijzondere dag die we met het PB-team hebben georganiseerd. Tijdens deze dag was ook Jan Rotmans een van de sprekers. Zelf vond ik het erg gaaf dat hij Amersfoort aandeed. Vooral omdat hij echt belang hechte aan zijn sessie bij Permanent Beta.

Jan Rotmans bij Permanent Beta

In zijn agenda zat precies een gat van twee uur en hij moest direct door naar Maastricht. Het werd een bijzondere sessie vooral omdat hij aan het einde vertelde over zijn persoonlijke inspiratiebronnen, zij mediteren en yoga. Dus vol trost presenteer ik u; Jan Rotmans bij Permanent Beta:

Al eerder heb ik over zijn gedachtegoed geschreven 

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten