Oct 27

Het verhaal over het het hoe en waarom van Permanent Beta

Wat een ontmoeting op een Oostenrijkse berg tussen Peter Ros, Martijn Aslander en mijzelf teweeg kan brengen. Permanent Beta, een kennisdeeltjesversneller, dat in 2012 begonnen is in Amersfoort en nu uitwaaiert over heel het land. Tweemaal per jaar zijn er Permanent Beta dagen, eenmaal per jaar een 3daags festival en elke week meerdere MeetUPs. Kim legt uit wat het is:

Meer achtergrond:

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten