Jun 23

5 redenen om naar de Permanent Beta dag te komen

Komende zaterdag 27 juni 2015 is alweer de 6e Permanent Beta Dag. En er zijn wel 50 redenen waarom je dit niet mag missen. Ik zal me beperken tot 5 🙂

1. Een dag met meer inspiratie en ontmoetingen dat je aan kan
2. Een gevarieerd programma met meer dan 45 sprekers
3. Vibes & Brains komen samen om in de Labsessies te komen tot verrassende oplossingen
4. Pielen en klooien op onze Tech Playground
5. Genieten van kunst die ter plekke gemaakt wordt

En de 6e reden is dat er tegelijkertijd de EduHackaton ism PB aan de gang is.

Natuurlijk wil je het hele programma meemaken. Dus kom om 11.00 uur binnen vallen en blijf tot de laatste sessie 21.00 uur. Het zijn sessie over allerlei innovatieve onderwerpen op het snijvlak van technologie, wetenschap en kunst. Schrap je agenda leeg en kom langs. Je ontmoet heel veel leuke mensen en we sluiten de dag af met een muziekprogramma en een borrel.

Zoals altijd zijn al onze Meet-ups vrij toegankelijk. Meld je alvast aan via onze Meet-Up!

Op de PB-dag geef ik zelf geen presentatie. Wel doe ik twee interview-sessies. Eén met Martijn Arets over zijn avonturen en geleerde lessen tijdens zijn Crowd-Expedition. En de ander met Berend Watchus over Longevity; Kunnen we 150 of 200 jaar worden?

Wat mag je niet missen? Daar kan ik natuurlijk niets over zeggen. Want iedereen is mij evenveel waard. Met elkaar maken we deze dag weer tot een niet te missen ervaring. Kijk snel voor wie jij niet wil missen op de programma-pagina.

Wat Permanent Beta is? Ah dat is wel iets dat uit de hand aan het lopen is in de goede zin van het woord. Zie het als een kennisdeeltjesversneller waar mensen elkaar opzoeken om sociale innovatie te versnellen. PB is al actief in Rotterdam, Zwolle, Groningen, Amsterdam, Utrecht, Haarlem en het zuiden van het land. We hebben inmiddels bijna 2400 PB-ers in onze Meet-Up Community. Meld je daar ook aan om op de hoogte te blijven van alle Meet-Ups die georganiseerd worden.

PB dag 5 terugkijken? Dat kan hier. Dit is het interview met Peter en mij over PB.

Lees het uitgebreide verhaal over Permanent Beta. Zet drie gasten, Martijn Aslander, Peter Ros en Jan-Henk Bouman op een Oostenrijkse Berg en dan …..

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten