Over Jan-Henk

BIO:
Veranderaar | Ondernemer | Spreker | Trendverkenner | Cofounder: Fountainheads – Permanent Beta – Admium- ShareForce | Vader | Windsurfen | Schaatsen | Nieuwsgierig

Ik help ondernemende mensen anders naar hun eigen toekomst te kijken. De toekomst bestaat niet. Er is alleen maar het nu en die keuzes in het heden bepalen het resultaat in de toekomst. Je kunt niet meer met de speeltjes uit het verleden de toekomst voorspellen. Dit moet en kan anders en daar help ik graag bij met onze Fountainheads diensten.

Elke dag snuif ik inspiratie op over de netwerk samenleving die ontstaan is en wat dit voor consequenties heeft voor ondernemen en ondernemers. Deze informatie deel ik in sprekersessies, Boost Your Business dagen, op blogs en sociale media om ondernemende mensen in beweging te zetten. Want stilstaan is geen optie in dit tijdperk van supersnelle veranderingen.

Dit is een link naar mijn opiniestuk over de deeleconomie in Het Parool:

Parool artikel

Ik sla graag bruggen tussen de oude en nieuwe wereld om ondernemende mensen verder te helpen. De zekerheden van het verleden zijn de onzekerheden van de toekomst. We leven in een netwerksamenleving waarbij toegang belangrijker is dan bezit, waar kleine groepen professionals de grote bedrijven de baas kunnen zijn. Niets is zeker en als je denkt dat normaal normaal is dan loop je alweer achter de feiten aan.

Graag help ik je met het verkrijgen van nieuwe inzichten, lekker sparren over je business en de toekomst daarvan. Ik geef je inzichten die zaken in beweging zetten, want niet bewegen is achteruit gaan. Innoveren is een vereiste in het huidige tijdsbeeld, innoveren geeft altijd een ongemakkelijk gevoel. Maar je moet die nieuwe wegen inslaan wil je interessant blijven voor je klant, je (toekomstige) medewerkers en al je andere stakeholders.

“Toffe club, goeie gasten de mannen van Fountainheads”, zegt John Lens, directeur van TVVL over Fountainheads”

Van klanten krijg ik terug dat ik inspireer en verwonder. Jarenlange ervaring en veel studie over de wereld die zo snel verandert gekoppeld aan een creatieve geest zorgt er voor dat er beweging ontstaat. Jij of jouw organisatie moet vroeg of laat ook in beweging komen en ik ondersteun je er graag bij. Eens sparren? Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Mail, Tweet of bel:
janhenk@fountainheads.nl
0620392578
twitter: @janhenkb

Ik ben co-founder van meerdere bedrijven en initiatieven. Lees meer over Admium, Fountainheads, Shareforce en Permanent Beta

JanHenk JPE15
Geïnspireerde organisaties en events:

Schermafbeelding 2013-12-15 om 22.17.08

Wat zeggen anderen

Een impressie van de presentaties staan op SlideShare. Lees de reacties van anderen op mijn Storify:

Reacties zijn gesloten.

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten