Inspirerende Spreker

Als spreker weet ik een publiek te boeien en te inspireren met verhalen over uiteenlopende trends die de impact hebben op de samenleving, het onderwijs en economie. In wervelende sessies maak ik het publiek prettig ongerust over de laatste businesstrends, de deeleconomie, robotisering, de impact van OpenSource op de economische modellen en nog veel meer. Meestal doe ik een duo presentatie met mijn Fountainheads kompaan Wim van Rooijen. Het zijn verschillende podia waar ik op sta. Van businessclubs tot landelijke events als ‘HR The Next Level’ van Reed Business, ‘The Future is now’ van Uneto-VNI/TVVL/BouwendNederland/NVDO/NVGT, Innovation Day en vele anderen. Daarnaast zijn we onderdeel van het ‘ING Sprekersmenu’.

Hoogste cijfer:
Op HR The Next Level waardeerden de bezoekers mij met een 8.2 wat het hoogste cijfer van de dag was. Ik opende de dag met een Wake-Up Call en Jan Bommerez eindigde de dag en daartussendoor waren er nog vijf andere sprekers. De beoordelingen van bezoekers van het ‘ING Sprekersmenu’ zijn ook hoog, ze geven ons een gemiddeld cijfer van 8.8.

Ben je opzoek naar een inspirerende spreker voor je event?
Je kunt me mailen of bellen. Ik help je graag om van je event een gezamenlijk succes te maken.

Groet,
Jan-Henk
janhenk@fountainheads.nl
0620392578

1 reactie to “Inspirerende Spreker”

  • […] Jan-Henk Bouman is o.a medeoprichter, trendverkenner en innovatieversneller bij de Fountainheads en gelooft dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten. "Wij merken dat leren en ondernemen vanuit de toekomst je verder brengt dan de gegevens uit het verleden te extrapoleren naar de toekomst. Door anders te kijken zie je zoveel meer. Wij geloven dat delen het nieuwe hebben is. En geven het nieuwe krijgen. Wij geloven dat je waarde creëert wanneer je je interne organisatie verbindt met de buitenwereld" […]

Plaats een reactie

Je vindt me ook op:

Welkom op mijn blog

Leuk dat je hier bent! Je leest hier van alles over mijn leven. Privé en werk lopen door elkaar heen, net als in het echte leven ;)
-------------------------------------------------------------
Inspireren en kennis delen daar word ik blij van. Ik veroorzaak graag bewegingen. Dit doe ik door anders te kijken en te denken, door vaste patronen los te laten zodat nieuwe dingen ontstaan.
-------------------------------------------------------------
Geregeld spreek ik over de invloed van de netwerksamenleving op ondernemen en de samenleving.
-------------------------------------------------------------
Ik ben co-founder van:

Admium Fountainheads Permanent Beta Shareforce

Categorieën

Laatste twitter berichten